Zomerconcert 2020

Vele evenementen (KT, KT100, Romereis, Luxemburg, Bloemendaal, kunstreizen etc.) konden helaas niet doorgaan. Met bloedend hart hebben wij dit moeten aanzien,maar met het verspreidingsrisico van het COVID-virus was dit gewoon onmogelijk. Nu we alweer iets verder zijn in het indammen van de besmettingen en de regering heeft toegestaan dat er vanaf 1 juni bijeenkomsten met maximaal 30 mensen mochten worden georganiseerd, is er het volgende format bedacht voor het Zomerconcert (en hier is het te volgen).
Zaterdag 6 juni ’s avonds zaten de musici in de aula en brachten zij om beurten op hun instrument(en) een mooi stukje klassiek (of jazz/modern) ten gehore.
De overige orkestleden zijn aanwezig als publiek, terwijl er een live-stream via Vimeo (Ben Mendes, vader van Marijn) voor zal zorgen dat iedereen die dat wil via de link het concert kan ‘meemaken’.
Dat laatste woord tussen aanhalingstekens, want het is natuurlijk wel anders dan wanneer je écht in de zaal zit, zoals jullie vaak vanuit de Singelkerk aan het Spui ons Zomer- en Winterconcert konden meemaken. Het geheel zal ongeveer 90 á 100 minuten duren. Het programma (onder voorbehoud) vind je hier en hier “You don’t own me“. De foto’s rechts zijn genomen door Mette Klein tijdens de doorloop.
Groeten van Olga van Benthem en Ludian Schaling (initiatiefnemer en organisator)