(online) Open Dagen 2022

Beste achtstegroepers en ouders,

Langzaam gaan we richting 2022 en dat betekent ook dat de Open Dagen weer in het vizier komen! Uiteraard hopen we iedereen dit jaar fysiek op het Barlaeus te kunnen begroeten, maar gezien de oplopende besmettingen, willen we iedereen in ieder geval vast weer de kans bieden deel te nemen aan een online forum met de (con)rector op  woensdagen en zondagen in december. We werken dit jaar zonder aanmeldingsprocedure voor deze fora, maar maximeren op 50 computers (50 ouder- en kindparen achter één computer). Het kan dus zijn dat je inlogt en helaas niet meer past in die bijeenkomst; mocht je buiten de boot vallen, neem dan direct contact op met mbosman@barlaeus.nl (Margriet), dan zoeken we een oplossing.

Om in te loggen klik je hieronder op het door jou gekozen moment; inloggen met Firefox of Chrome werkt het best. Vul je naam in en druk op ‘join’ of ’toetreden’. Je wordt toegelaten zolang we het maximum niet bereikt hebben.

Voorlopig starten we met bijeenkomsten op:

 

Mocht het storm lopen, voegen we extra momenten toe. Indien de omstandigheden niet wijzigen gaan we in januari en februari door met deze online bijeenkomsten, maar zullen we waarschijnlijk opschalen naar twee momenten per woensdag/zondag.

Onze gewone Open Dagen vallen op vrijdag 21 januari 2022 (19.00 – 21.00 uur), zaterdag 22 januari 2022 (10.00 – 13.00 uur) en woensdag 26 januari 2022 (14.00 – 16.00 uur). Meer informatie volgt, aanmelden is niet nodig.