Rondleiding voor groep 8 / 26 januari

Beste achtstegroepers en ouders,

In overleg met de gemeente Amsterdam mogen we toch iets kleins fysieks organiseren voor groep 8, zodat leerlingen de school kunnen zien: dat is uiteraard voor iedereen ontzettend veel fijner dan alleen online.

Op woensdagmiddag 26 januari organiseren we daarom een (beperkte) mogelijkheid tot een rondleiding voor leerlingen uit groep 8: het idee is dat je één van de vier routes kiest langs verschillende vakken op een bepaald tijdstip. De routes lopen door de hele school, zodat aanwezige achtstegroepers alle verdiepingen zien, onderweg een opdrachtje doen en informatie krijgen over de vakken en activiteiten.

 

De routes zijn:

Aanmelden voor een route kan via deze link. Tot onze spijt zijn alle plekken voor de rondleidingen inmiddels vergeven; via de link kun je je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

 

 

Helaas kunnen we ouders deze mogelijkheid niet bieden; ten eerste zijn de besmettingsrisico’s te groot en ten tweede vinden we het belangrijk zoveel mogelijk achtstegroepers de kans te geven de school te zien. Uiteraard zien we ouders graag terug op de online fora met de (con)rector op diverse woensdagen en zondagen in januari & natuurlijk bij de lesjes op de online Open Avond op vrijdag 21 januari van 16.30 – 19.30 uur.