Open Dagen 2021

Beste ouders en zevende- of achtstegroepers,

Inmiddels is er meer duidelijkheid over de Open Dagen 2021; zoals jullie kunnen begrijpen is een normale Open Dag, zoals wij die graag organiseren, onmogelijk. We hebben gekozen voor twee verschillende mogelijkheden om de school een beetje te leren kennen. Natuurlijk hadden wij het ook graag anders gezien, maar we hopen jullie op deze manier toch een goed beeld van onze school te kunnen geven! Kijk voor heel veel informatie over de school ook vast even op onze pagina Achtste-groepers en Video.

Tot snel! Namens alle leerlingen en medewerkers van het Barlaeus,

Margriet Bosman, conrector

 

-> Ouders en kinderen

Voor ouders en kinderen samen organiseren we op diverse momenten een online forum (een soort praatje met de (con)rector) op woensdag en zondag.

De geplande momenten in januari zijn weer helemaal vol. We hebben daarom nieuwe fora toegevoegd op woensdag 27 januari, zondag 31 januari, woensdag 3 februari en zondag 7 februari (14.00 en 14.45 uur). Bij veel animo zullen we in februari nog extra momenten toevoegen.

Schrijf je in via de volgende links:

 

Online alternatief voor fysieke Open Dagen

Tot onze grote spijt moeten we de fysieke Open Dagen op het Barlaeus afblazen: onder de huidige omstandigheden is het niet verantwoord kinderen naar school te laten komen. We hebben daarom voor een online alternatief gezorgd: zestig verschillende lessen die online gevolgd kunnen worden op vrijdag 29 januari. Intekenen kan via deze link. Verzoek is niet meer dan twee lessen te kiezen, zodat zo’n 1000 achtstegroepers (en ouders) een beeld kunnen krijgen van onze lessen. De vakken die geen online les geven zorgen binnen afzienbare tijd voor een filmpje met een korte indruk van de lessen op onze website onder ‘Video’.

We snappen dat dit ongelooflijk vervelend is en vinden dat zelf uiteraard ook, maar hopen jullie op deze wijze toch een goede indruk te geven van het Barlaeus.